Вівторок, 21.05.2024, 01:49
Сайт вчителя математики та інформатики Дудко Л.І.
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Форма входу

Головна » 2013 » Грудень » 5 » Семінар вчителів математики.
18:29
Семінар вчителів математики.
4 грудня мені пощастило відвідати Молдовську загальноосвітню школу, а саме урок та виховний захід вчителя вищої категорії, "Старшого вчителя" Руденко Ольги Борисівни.
В рамках семінару було представлено урок-проект у 11 класі на тему "Піраміда".
Гості семінару побачили результат проведеного проектного дослідження у вигляді комп'ютерної презентації, яка складалася з 3 розділів:  Піраміда в історії, в математиці та в сучасному житті. Проект був розрахований на 2 тижні, клас розподілений на 3 групи. Дуже сподобалася сама презентація. Слайди відповідали вимогам - були в наявності ілюстрації, що розкривали розглянуту тему, текст на слайдах не був перенасичений (3-4 речення), мова проектної роботи зрозуміла, доступна та цікава. Видно, що під час створення, підготовки та дослідження теми проекту було використано багато різноманітних джерел інформації. Окремо хочу розповісти про ораторів. Учні добре володіли матеріалом про який розповідали, розповідь була звернена до аудиторії, не було механічного, монотонного читання зі слайду. Видно, що діти володіють інформацією, розуміють про що розповідають, з захопленням діляться своїми думками зі слухачами. А мені, сидячи в аудиторії, було дуже цікаво слухати. Дуже мені сподобався фінальний вислів презентації: "Знання не повинні бути каміння, а повинні бути вершиною Піраміди!"
На останок своєї розповіді хочу подякувати чудовому педагогу Ользі Борисівні за змістовний семінар та побажати їй натхнення у нашій нелегкій праці!


Переглядів: 335 | Додав: Dudkoli | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фотоальбом
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz